I väntan på vadå och en jävla besvikelse

Jag köpte en ascool gitarr igår. Allt gick bra, säljaren bodde i Kalmar, jag åkte efter jobbet idag och hämtade och betalade. När jag kom hem och skulle sätta igång och stämma fanskapet så hittade jag en stor spricka i halsen, satan tänkte jag och kastade mig efter telefonen.

Jag ringde upp säljaren och berättade om min hemska upptäckt och han sa att jag kunde komma och byta ut gitarren för han hade en till likadan.

posten-paket-status

Det som var bra eller mindre bra beroende på hur man ser det är att gitarren är splitter ny i kartong. Nackdelen är att den måste spelas in. Detta innebär att jag måste stämma om den efter bara en minuts spelande eftersom strängarna alltid drar sig som fan på en ny gitarr.

När jag har bytt ut gitarren så ska jag fixa lite bilder så ni får se. Det kanske inte är någon proffsgitarr men jag är ingen proffsgitarrist heller så va’ fan! Snygg är den och det är det viktigaste. Nu ska jag bara repa in de gamla goa låtarna jag brukar spela sen bär det av ner till Larmtorget, eller inte.

Jag väntar paket med Posten också, det höll jag på att glömma. Jag följer statusen minut för minut via Posten.se, skitbra service de har där alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *