Spelat så fingrarna blöder

Det fixade sig med gitarren, jag fick en ny. Nu har jag suttit hela kvällen och spelat, spelat och spelat. Jag har stängt av allting, jag har bara spelat, spelat och spelat.

Jag kan säga att jag hängt jävligt mycket på det här stället ikväll. Fan vilket bra bibliotek alltså!

bloody-guitar

Nu har jag dock gett upp med att spela, spela och spela för mina fingrar blöder nästan efter att jag spelat, spelat och spelat hela kvällen. Gitarren får vila tills imorgon och då tänkte jag ha en liten fotosession också så att ni får se på skönheten.

Nu ska jag snart sova, sova och sova för jag börjar bli trött nu efter att ha spelat, spelat och spelat hela kvällen. Det tar på krafterna att bli en rockstar, hell yiiiah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *