ClearSense – ett tvålfagert företag

ClearSense, företaget jag jobbar på snålas det inte med tvålen. På vår toalett finns det en tvål för alla smaker, typ i alla fall.

Att det är viktigt med renlighet vet vi vid det här laget, i alla fall jag som börjar närma mig 29 år på jorden. Idag när jag gick in på toaletten för att utföra mina behov fick jag dock en liten chock.

Efter mina bestyr med tömning, torkning och spolning var det som vanligt dags att tvätta händerna. Då ställdes jag inför ett svårt beslut – vilken tvål ska jag välja?

Så här såg det ut i handfats-zonen;

tvalen-pa-jobbet

Det fanns inte en tvål, det fanns inte heller två, det fanns TRE olika tvålar att välja på.

En tvål från IKEA (1), en tvål från något fint företag som tillverkar tvål (2) och en tvål från en storproducent av sanitetsprodukter över lag tror jag (3). Jag tyckte det var fantastiskt och fann min själv bara stå där och njuta av vilket bra jobb jag har och vilken fantastisk arbetsgivare ClearSense är.

Jag gick dock den ”trygga” vägen och valde IKEA-tvålen. Så här i efterhand kan man fundera på varför. Har det med varumärket att göra? IKEAs specialité är möbler – tvål? Har det att göra med design? IKEAs specialité är möbler – tvål? Har det med kvalité att göra? IKEAs specialité är möbler – tvål?

Imorgon tror jag att jag ska prova nr 2, det är säkert exakt samma tvål som IKEAs tvål i alla fall. Nr 3 har säkerligen producerat allihopa förmodligen. Tack ClearSense som ger oss anställda dessa ofantliga valmöjligheter när det kommer till rena händer.

lars-winnerback-poop

Just nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck, han är bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *