Jag gillar att leva trådlöst

Idag har varit en jätteskön dag. Inga telefonsamtal och inga jobbiga SMS till mobilen, fantastiskt.

Vissa dagar och vissa perioder blir det för mycket kontakt med omvärlden. Vissa dagar tycker jag rent av att det är skönt när ingen hör av sig.

Ibland drar jag det till och med så långt att jag stänger av mobilen och drar ur telefonsladden hemma. Det är så jävla skönt att bara koppla bort allting och veta att man får vara ifred. Jag behöver inte fundera på vem som kan tänkas ringa eller vilka samtal jag orkar ta.

Vad gäller SMSen så är det skönt att veta att den där jävla leveransrapporten, som många personer har inställd, aldrig kommer fram till den som skickar. Jag svarar inte för att jag inte har fått ditt SMS, In Your Face, B*aatch!

Det är även skönt att kunna välja hur pass kontaktbar jag är. Jag kan logga in på MSN – om jag vill. Jag kan logga in på Facebook – om jag vill. Saker jag styr själv liksom.

One thought on “Jag gillar att leva trådlöst

  1. Jag håller helt med och jag förstår dig.. ibland orkar man inte.. börjat göra nästan desamma själv och om du syftade på mina sms så har jag bestämt mig för o försöka låta bli ett tag, men du är underbar så det är svårt.. men har folk runt mig som får mig o våga.. våga att inte tro att du är den bästa.. men du är otroligt fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *