Jag Googlade bajs

Jag skulle bara testa min internetuppkoppling när jag kom hem idag. Rutinmässigt surfade jag in på Google och det första som kom upp i huvudet att söka på var ordet ”bajs”. Freud hade säkert haft en skitgrym förklaring till varför men vi skippar det, känns orelevant.

Internetuppkopplingen fungerade i alla fall som den skulle, konstaterat och klart. När jag lugnat ner mig tittade jag till bland resultaten och hittade följande, som lite kul kuriosa bara.

Wikipedias förklaring av ”Avföring”:

Avföring, är den substans som återstår av födan efter att den passerat genom en organism som absorberat delar av dess näringsinnehåll. Även utsöndrandet av denna substans kallas avföring.

Som grädde på bajset moset kom denna video upp…

httpv://www.youtube.com/watch?v=lCsiqj0Oagk

Fantastisk Svensk musikhistoria.

Sedan kom jag nu att tänka på en bild jag hittat i en bildbank jag använder ganska frekvent i mitt arbete. Bilden har kommit upp flera gånger på ett otal sökningar på saker man inte alls tycker är relevant för just denna bild. Det är dock sällan det passar sig att ha bilder på bajs på företags webbplatser. Att skriva detta inlägg är det första sammanhanget jag känt att; ”här skulle jag vilja ha en bild på glänsande bajs”.

Jag ger er; ”SHINY POOP”

shiny-poop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *