Jag orkar inte vara inloggad på MSN längre

Jag kommer ihåg förrut, för flera år sedan, då man ville vara kontaktbar och uppkopplad precis hela jävla tiden för att inte missa något.

Nu tycker jag det här har gått till överdrift, jag orkar inte vara inloggad på MSN hela tiden som förrut. Då var det det första jag gjorde när jag satte mig vid datorn, gå online på MSN så jag inte skulle missa något kul.

orka-vara-online-pa-msn

Med alla vägar till kontakt som finns nu är jag glad om jag lyckas missa något kul. Det är fan lättare sagt än gjort med Facebook, MSN, Twitter, bloggar och så vidare och så vidare.

Nu tittar jag till MSN ”då och då”, mest för att känna efter om jag vill någon något eller om det finns någon online. Egentligen skulle jag kunna avinstallera skiten men…näe, jag kan ju undgå att missa något kul.

När jag väl är online på MSN är det via Xboxen, jag är inloggad men för den skulle är jag inte kontaktbar, förmodligen är jag mitt uppe i något spel. Det framgår av statusraden om någon missat det. Om jag inte svarar är det inte för att jag inte bryr mig.

Det är för att jag vill ta chansen att missa något kul.

Nu måste jag fan kolla om det finns någon tvättid och sedan ska jag äta något, förmodligen köttbullar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *