blod-pa-seg-way-och-jacka

Seg Way-krasch

Jag vurpade som satan med min Seg Way igår. Efter en tripp till närbutiken för att inhandla lite nödvändigheter så skulle jag svänga in på gården. Det var då jag tog en för snäv sväng runt hörnet och ”Seggen” hakade fast i huset och tvärnitade. Jag däremot fortsatte framåt med huvudet före vilket resulterade att jag slog i marken med hakan först.

blod-pa-seg-way-och-jacka

Smällen gjorde två rejäla jävla jack i hakan som blödde något kopiöst. Efter misslyckade försök att lappa ihop hakan med plåster på egen hand insåg jag att Akuten var det enda rätta. Det enda rätta sättet att ta sig dit var givetvis – på ”Seggen”.

Väl där frågade de vad som hänt. Jag svarade att jag hade kraschat med min Seg Way. Damen i luckan tittade frågande på mig och sa;

– Din vad, sa du?
– Min Seg Way, svarade jag.
– Äh, jag skriver ”cykel-olycka”!

Okej, det blev åtta stygn till slut. De gjorde även CT-röntgen och röntgen av nacken men allt var okej.

Då jag är en person som ofta sticker ut hakan fick denna olycka mig att tänka till, jag kanske gör bäst i att hålla den lite mer för mig själv.

min-haka-i-bandage

Särskilt när den ser ut som den gör just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *