Dammsugaren i trapphuset

Denna till synes oskyldiga dammsugare var jag här om dagen i samband med ute för en mycket traumatisk upplevelse.

Det började med att den bara stod där en dag, jag tror ingen vet varför. Ett par dagar senare blev jag dock varse detta som ett slag med en slabbig sill rakt i ansiktet. Då jag som brukligt bara skull gå ner till soprummet med en soppåse så stod han bara där, den masturberande mannen med utländsk härkomst (kanske från Marocko).

Dammsugaren i trapphuset

Avslappnat lutad mot väggen där vid fönstret, en cigg i ena handen och damsugarmunstycket i den andra. Vad i helvete gjorde han, han tillfredsställde sig själv med denna oskyldiga dammsugare. Jag slog snabbt igen dörren och vände mig inåt igen, tagen av vad jag precis hade sett. Resten av den dagen spenderade jag i soffan med en våt handduk över ansiktet. Jag kunde inte förmå mig själv de mest enkla sysslor. Skulle synen någonsin kunna tvättas bort från mina näthinnor?

Hela händelsen väcker många frågor;

  • Vart kommer mannen ifrån?
  • Hade han själv placerat dammsugaren i trapphuset?
  • Har han någon rutin för detta tilltag?

För att skydda mannens integritet, om han har någon vilket jag är tveksam till på grund av vad han gjort, så tänker jag inte skriva någon adress men jag kan säga att detta hände i ett trapphus i de centrala delarna i Kalmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *