Det er jeg som er den drittegutten

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Norges nationaldag. Grattis Norge, har du glömt mig? Det er jeg som er den drittegutten!

Jag bodde och jobbade på den lilla ön Træna långt uppe i ingenstans i under tre månader för några år sedan. Fy fan, det låg norr om polcirkeln till och med, då fattar ni hur långt norr ut det var.

Dritt på Norska flaggan

Det var de tråkigaste tre månaderna i hela mitt liv, tack Norge! Det roligaste med tiden på Træna var att jag hade fruktansvärda gaser då. Det roade bara mig själv men det räckte just då, att alla andra gick omkring spyfärdiga gjorde mig ingenting, det var bara roligt det också.

Jag önskar alla normänn en fantastisk dag och släpp några fisar för mig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *