Lång väntetid på Kronans Droghandel

Apoteket Kronans Droghandel håller på att byta datorsystem. Detta har inneburit att väntetiderna för att hämta ut receptbelagda läkemedel har blivit väldigt lång. När jag besökte Kronans här om dagen hade väntan blivit för lång för en ung herre, han hade somnat.

Lång väntan på Kronans Droghandel

Vem mannen var är oklart, likaså om han var påverkad av något. Många frågor dyker upp, vart kom han ifrån? Hade han rest långt? Vad skulle han hämta ut? Vad lyssnade han på för musik? Dessa frågor kommer vi aldrig få något svar på, men vi kallar honom för Mats.

Personalen lyckades så småningom väcka mannen som sedan länge missat sin tur i kön men nu fick gå före. Han lämnade apoteket tomhänt, tydligen fanns inte hans medicin hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *