Barn har inte ensamrätt på nöjesparker

Det är snart högsäsong för alla nöjesparker och djurparker nu. När man spanar in reklamblocken på tv märker man att alla parker hårdsatsar för att märka ut sig och locka så många som möjligt att besöka dem.

Det är givetvis kul med nöjesparker men är det inte mest barnen som har roligt. Jag tror inte, det känns i alla fall inte, som att vuxna kan släppa loss lika mycket. Det beror självklart på att barnen får ta så mycket plats. Min fråga är att vore det inte, om bara för en stund, skönt att slippa alla skrikande, glasskladdande och grinande, skrikande barn.

Nöjespark endast för vuxna en stund.

Jag är självklart inte emot att barn ska ha roligt men vi vuxna måste väl för fan få sitt också. Kan man inte införa ”barnfria” perioder, kanske 3-4 timmar per dag så att vuxna kan få vara lite galna utan att behöva ta hänsyn till griniga ungar. Jag tänker att det kan vara skönt att slippa oroa sig för att springa om kull ett vilset barn, att slippa allt jävla kladd och gnäll som barnen orsakar.

Kalla mig kall och hjärtlös, men det är vår förbannade rätt som vuxna att få freaka ur någon gång då och då. Det är inte bara barns rättigheter att för jämnan skita i allt och bara tänka på sig själva.

Rätta mig gärna om jag har fel, jag vet dock att det finns fler än jag som känner exakt samma sak, eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *