Brolle för i helvete

Vad i helvete har hänt med Brolle Jr.? Jag har aldrig varit något stort fan så pass att jag har brytt mig om vad han gjort eller hur han sett ut, men nu har det ju spårat fullständigt.

Brolle Jr. och hans äckliga djur

Det gick väl an när han slog igenom med sina Elvis-tolkningar, då gick det att förstå valet av frisyr. Nu vet jag inte längre vad fan det är han har på huvudet. Är det en död grävling, en uppstoppad mård eller en muterad ekorre?

Finns det ingen som kan säga till karljäveln att avliva den där jävla hårskapelsen. Det är nästan så jag blir lite förbannad, tendensen finns där. Tur är att han är på tv rätt sällan nu mera. Otur är att jag såg en skymt av honom när morsan och farsan tittade på ”Kvällen är din” igår.

Snälla, Brolle, gör oss en tjänst, raka skallen istället innan det börjar lukta och krypa larver i skalpen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *