Jag ville för fan bara köpa en burk vax

I natt drömde jag en så verklig dröm och jag höll på att slåss på riktigt. I drömmen gick jag in på salong Intermezzo i Borgholm för att köpa hårvax. Jag stegade fram emot disken och frågade efter det vax jag köpt i samma butik bara ett par månader tidigare. Bakom disken stog en fjunig ung man och såg ut som en fågelholk.

Min  vaxburk.

– Nej, det har vi inte.

-Jo, men det är en grön burk som det står något med ”tea tree” på.

– Nej, jag vet inte vad du menar.

– Men jag köpte den här för inte alls länge sedan.

– Jag har precis börjat här och har aldrig sett den burken.

– Kolla i hyllan bakom dig, jag tror det är den där till höger.

Han vände sig inte ens om och nu började övrig personal skruva på sig och butiksägaren sa till den fjunige mannen, ”se vad som finns i hyllan”. Mannen fortsatte bara vara dryg som om ingenting hade hänt.

Precis när jag var på väg att ”tappa det” så vaknade jag alldeles dyblöt av svett. Det första jag gjorde var att springa till badrummet och kolla så att jag hade vax kvar i burken, det hade jag, satan vilken tur. Det jag är nyfiken på är om det verkligen jobbar en fjunig tonårskille på Intermezzo i Borgholm nu, det är nästan så jag ska åka dit i helgen bara för den här sakens skull, eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *