Måste blogga

Nu har jag bloggat på alla mina andra bloggar men inte här. Jag ger er därför en helt omotiverad redovisning av min dag.

Jag vaknade av alarmet kl. 07.30, men jag gick inte ur sängen utan somnade om. Jag vaknade sedan med ett ryck kl. 11.20. Då klädde jag bara på mig och gick sedan raka vägen ner till busshållplatsen och tog första bästa buss till jobbet. Sedan jobbade jag två timmar sedan körde jag hem en arbetskamrat och gick sedan hem. Väl hemma kollade jag mailen, tittade på tv en stund och sedan körde jag en tur med min Segway, köpte en läsk (Coca-Cola Light, 50 cl flaska). När jag kom hem satte jag mig vid datorn igen och sitter faktiskt kvar där än och lyssnar på Lenny Kravitz.

Här är jag, jävligt galen och tilltaget med svettbandet kan jag dessvärre inte förklara vilket jag ber så hemskt mycket om ursäkt för.

Här är jag i alla fall.

Imorgon är det midsommar och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hur ska ni fira midsommar kära besökare, skriv gärna och berätta. Kom igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *