Meningslöst att pressa i solen

Jag förstår inte riktigt det här med att ligga flera timmar och pressa i solen för att bli solbränd. Det är inte riktigt logiskt att sola som många gör. Med tanke på hur mycket kropp vi egentligen visar när vi är i normalt tillstånd. Med normalt tillstånd menar jag normalt påklädd för sommarväder, solsken och värme.

Meningslöst att pressa i solen

Kläderna består på sommaren oftast av shorts och t-shirt. Vi visar alltså bara en viss del av armarna samt en viss del av benen. Det är alltså inte någon mening med att sola resten av kroppen vilket leder till att det inte är meningsfullt att sola alls. Den del av kroppen som behöver vara solbränd blir solbränd i alla fall med tanke på kläderna, alltså shorts och t-shirt.

Ge fan i att sola då, sluta, lägg av, upphör med detta ologiska beteende. Meningslöst solande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *