Vad Per José Karlén har emot kaniner

Jag vet inte vem han är och har inte hört talas om honom innan jag såg hans illustrationer på mjölkpaketen. Det är dock tydligt att Per José Karlén har något otalt med kaniner.

Per José Karléns livrädda kanin.

Titta på bilden ovan bara. Häst-jäveln får klättra hur fan han vill på taket. Kon får gå fritt precis hur hon vill. Ankan kan lätt hoppa över den lilla inhägnaden och traska iväg hur han vill. Den stackars stackars kaninen däremot ser livrädd och ledsen ut, klart instängd i det alldeles för lilla huset. Vad bonden gör med vänsterhanden och den värnlösa kaninen vill jag inte ens tänka på.

Vad det sedan är för jävla idiot som döper en mask, till just Tumla också, ska jag inte äns börja orda om.

Så Per José Karlén, sluta plåga oskyldiga kaniner innan jag blir riktigt förbannad. Varför denna ilska mot kaniner, vad har de någonsin gjort dig? Svara på det Per José Karlén. Tänk även på alla barn som tvingas se eländet som du drar över kaninerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *