Avföring bland annat

Idag pratade jag och Anders om att vi måste få lite fart på bloggandet. Osökt kom vi in på avföring och dess färg, konsistens och doft.

Jag ska inte gå in närmare på vems avföring som var mjuk och vems som var hård…jag har i och för sig inte varit och släppt någon avföring i dag så jag vet inte…eller jo, jag var på ett snabbt besök på toan innan jag gick till jobbet idag. Vad den hade för konsistens lade jag inte på minnet så vi släpper det.

Fyra nyanser av brunt

Apropå avföring och färg så började jag titta på filmen ”Fyra nyanser av brunt” häromkvällen. Det är en fantastisk film med många dimensioner och jag rekommenderar den varmt till dem som inte sett den.

Blogga var det ja, jo det blev ju ett inlägg av bara snacket om det. Nu kör vi, full fart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *