3 thoughts on “Jag plockar inte av några jävla bord

  1. Din ¤$#%&§ snorunge! Dom har $€&imej inte betalt för att plocka upp efter dig. Det dom har betalt för är att steka hamburgare och att ta betalt för dom, men eftersom du inte orkar ta reda på efter dig själv så blir ju dom tvungna att göra det. Nästa gång du är inne på Max, fråga dom hur mycket det har betalt för att plocka undan dina rester och ditt skräp? (Jag jobbar inte på Max eller någon liknande kedja, om du trodde det)

    1. Förstår att det är jobbigt för dig, men om inte de plockar bort grejer vem ska då göra det och eftersom de gör det har de uppenbart betalt för att göra det. Tänk dig vilket sopberg det skulle vara annars.

      1. Näe, som tur är jobbar jag inte där så det är jobbigt för någon annan istället. Vad superhärligt att du svarade så, för då behöver inte jag ”bevisa” någonting. Använder vi bara din logik på samma höga nivå så förstår vi att det är helt okej att bajsa hemma på din tv-soffa. Ingen annan kommer ju plocka upp den bajsen, och eftersom att du vill kunna bjuda hem vänner och därför kommer städar upp efter mig (eller antagligen köpa en ny soffa) så har ju du betalt för att ordna det. Så det är ju fritt för mig, och alla andra, att bajsa över allt hemma hos dig, för du har ju uppenbarligen betalt för att ta reda på allt efter oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *