Helvete vad bilfan flög!

Det var en lastbilschaffis en gång som blev så förbannad på en bil som stod parkerad på fel sidan så lastbilschaffisen liksom inte kom förbi på rätt sida för på andra sidan stod ett par mammor med varsin barnvagn som liksom stack ut i gatan lite så där irriterande så att det nästan gick att komma förbi men ändå inte.

Galen lastbilschaffis

Då blev lastbilschaffisen så jävla förbannad att han bara brände in i bilen som stod på fel sida så den bara flög iväg, satan vad det smällde. Den landade fan 25 meter bort den lilla jävla bilen. Som tur var satt ingen i biljäveln för då hade personen dött så det bara sjöng om det.

Sedan fortsatte lastbilschaffisen sin rutt, även om bilen knappt gick att köra efter smällen. Han skulle lämna grönsaker till en affär som hette nåt på S…eller C. Ja, skit samma. Helvete vad bilfan flög! Herregud!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *