Tråkigt

Det är ju rätt meningslöst att ha en blogg och inte blogga. För dig som inte vet så är blogga att skriva saker och publicera på det världsomspännande intranätet även kallat internettet. Jag har typ fyra olika bloggar men jag bloggar knappt på någon av dem. Om du undrar varför jag skriver ”typ” så beror det på att någon inte är en blogg längre, den bara är.

om-att-blogga-a-sant

Men varför blogga om att inte blogga, undrar du då. Jag har alltid stora visioner om allt jag gör. Jag lägger ribban högt men tar mig sällan över den.

Men varför bloggar du inte?, tänker du igen.

Jag vill att varje blogginlägg ska vara så jävla intressant och roligt så att alla vill läsa det.

Men om du inte bloggar så kan ju ingen läsa, säger du uppnosigt tillbaka.

För helvete! Sluta lägga dig i hur jag bloggar eller inte bloggar.

Det var ju du som tog upp det, replikerar du snabbt.

Näe, kanske jag inte gör, men jag försöker i alla fall. Vad gör du själv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *